5 Tips & Tricks pentru Burghie

In acest videoclip se prezinta 5 tipuri/tricks care pote nu le stiti si pot fi foarte folositoare in munca de zi cu zi cand aveti nevoie sa folositi burghie.

  1. In primul truc se prezinta cum putem da gauri cu dimensiuni egale. Incepand de la 00:13 putem observa ca avem nevoie doar de burghiu, o banda si un aparat de masurat (o ruleta/rigla etc.) pentru a masura dimensiunea dorita. Dupa ce masuram burghiul la dimensiunea dorita lipim banda introducem burghiul intr-o bormasina si putem sa incepem treaba.
  2. Daca dorim sa efectuam o gaura intr-un anumit unghi, cea mai potrivita metoda se poate observa incepand de la secunda 0:38. Daca incercam direct efectuarea intr-un unghi anume se poate ca burghiul sa alunece pe suprafata lemnoasa, de aceea cel mai potrivit lucru este se incepem cu o gaura verticala dupa care miscam bormasina si fixam cum dorim sa efectuam manevra.
  3. Aspectul conteaza in locul in care lucrezi? In trucul urmator se prezinta cum putem efectua o gaura fara sa ramana aschii sau sa facem stricaciuni asa ca plicam putina banda izolatoare in locul in care urmeaza sa dam gaura.
  4. Pentru a da o gaura limpede se foloseste o viteza mai mare cand se foloseste la lemn, iar cand vine vorba de metal folosim o viteza mai redusa si aplicam putina forta pana se face un punct de acces dupa care schimbam la o viteza mai mare pentru a finaliza procesul de gaurire a metalului.
  5. Pentru a fi un efort mai redus si a nu distruge lemnul, va recomandam sa incepeti cu un burghiu mai ingust dupa care sa il inlocuiti cu altul mai gros si sa efectuati din nou procesul in gaurile necesare.

Va dorim spor la munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest website foloseste cookies pentru a facilita o experienta cat mai placuta pentru clientii nostrii.